Prebudi telo in poskrbi za vitalno postavo s pomočjo pilatesa

Poletna akcija: Neomejeni obiski pilatesa

Si že našla pravo vadbo, ki ustreza tvojemu

✓ življenjskemu slogu,

✓ ženskemu telesu in

✓ poskrbi za močno, vitko in gibljivo telo?

Dobrodošla na pilatesu.

Ne glede na to, ali se z njim srečuješ prvič, ali pa si že izkušena na
pilates blazini, je to oblika vadbe, ki nam, ženskam najbolj ustreza.

Vadba pilatesa je sestavljena iz kombinacije gibov, ki poskrbijo za:

→ Pravilno telesno držo

→ Odsotnost bolečin v hrbtenici

→ Močan “center” – globoke mišice medeničnega dna, ki skrbijo za pravilno držo, pozicijo notranjih organov in zdrav mehur

Dolge, gibčne in elegantne mišice telesa

Izgubo odvečnih kilogramčkov in oblikovanje telesa na varen in trajen način

Pravilno pretakanje energije po telesu, zaradi česar boš bolj energična in manj utrujena

Vitko in močno žensko telo v vseh življenjskih obdobjih (tudi med nosečnostjo)

Si predstavljaš, kako kvalitetno bi TVOJE  življenje bilo:

Brez bolečin v vratnem predelu?

Brez bolečin med lopaticami?

Brez bolečin v križu?

Brez bolečin v kolkih?

Brez uhajanja urina ob poskokih in glasnemu smejanju (ker ja, draga moja smejala se boš glasno, ko boš srečna v negovanju sebe in svojega telesa)?

 Če bi se več smejala in bi imela kotičke ustnic ves čas obrnjene navzgor?

 Če bi bila samozavestnejša? (kar tudi boš, ker se boš dobro počutila v svoji koži, boš tudi samozavestneje stopala po svoji poti).

 Če si izboljšaš spanec? (ker, ja tudi spanec se nam izboljša s pravilno telovadbo in umirjanjem).

 Če si skozi dan, pri svojih opravilih bolj skoncentrirana in zato manj časa porabiš za svoja opravila? (ker ja, tudi koncentracija se nam izboljša s pilatesom).

 Če si izboljšaš svoje ravnotežje, gibljivost? (tako boš lahko vedno fit in poskočna s svojimi otroci, nečaki, vnuki).

Telefon: 040/429-442    Email: info@nezkakoritnik.si

NAŠE STRANKE PRISEGAJO NA PILATES!

TVOJ PILATES – letni spletni pilates

je program, ki misli na vse…

OB PRIJAVI IMAŠ DOSTOP DO:

1.

SPLETNE UČILNICE TVOJ PILATES

za spletno učilnico ne potrebuješ Facebook računa. To je “Tvoja” učilnica do vitalnejšega vsakdana. V njej so lično urejeni različni kotički, ki ti bodo zelo v pomoč. 

2.

ZAPRTE FACEBOOK SKUPINE

V facebook skupini se skupaj družimo in telovadimo 2x tedensko, če ne moreš telovaditi ob isti uri, se posnetki shranjujejo in so tudi v Spletni učilnici

Z vključitvijo v program Tvoj Pilates imaš:

→ Možnost dostopati do pilatesa kjerkoli imaš internet in kadarkoli (24 ur na dan, 7 dni v tednu in 365 dni na leto). Spletna učilnica ti omogoča, da izvajaš svoje treninge kadarkoli in kjerkoli s tvojim računalnikom, tablico ali telefonom. Tako bo TVOJE učenje enostavnejše hkrati pa tudi veliko bolj intenzivno, saj si boš želene treninge lahko predvajala neštetokrat.  

→ Vadba, s katero dosegaš svoje željene rezultate – v program se dodajajo novi programi, ki se stopnjujejo. Usmerjanje je vodeno od začetka treninga do konca sem s tabo s podrobnimi navodili za izvedbo treninga. 

→ V spletni učilnici se nahaja rubrika o pravilni izvedbi pilates vaj (več kratkih videov z osnovnimi pilates vajami, ki so pomembne za pravilno tehniko in pravilno izvajanje vseh nadaljnjih in zahtevnejših pilates vaj, da boš dosegla pravi učinek pilates vadbe).

→ V spletni učilnici te čaka rubrika Začetni pilates program za čiste začetnice (če že izvajaš pilates, lahko ta program preskočiš), vendar ti ga svetujem, da ga vsake toliko narediš, saj se je vedno super vračati k osnovam. 

→ Videi rednih, nadaljevalnih vadb

→ V programu te čaka tudi banka nasvetov, ki ti bo odgovorila na marsikatero vprašanje, ko boš potrebovala motivacijo za akcijo ali ko se ti zatakne

→ Družimo se tudi v zaprti Facebook skupini, kjer odgovarjam na vsa vprašanja in motiviram vse članice. Tukaj se javljam tudi s kakšnimi presenečenji zate – Trenutno je največje (koronsko) presenečenje, ki traja že celo leto, da se 2x tedensko družimo in telovadimo še LIVE znotraj skupine. Se motiviramo, skupaj telovadimo, se nasmejimo in smo prava pilates družina.

→ Vsem udeležencem na začetku tedna pošljem še dodatno – motivacijski SMS in z obvestilom o dogajanju v zaprti FB SKUPINI, da res kdo ne pozabi telovaditi  😄😉

→ Tedenski dnevnik uspeha po mailu (prejela boš tri vprašanja, to ti bo vzelo 10 minut, a zelo ti bo pomagalo. Vse izpolnjene dnevnike uspeha, ki mi jih boste poslali, bom prebrala, tebi pa to pomaga, da si konsistentna pri koriščenju programa in jaz bom hkrati vedela, kaj se s teboj dogaja. Lahko pa mi ga tudi ne pošlješ, je čisto opcijsko).

→ Buddy program – kot novost; znotraj skupine si poišči prijateljico, s katero se začutita in druga z drugo delita napredek, se motivirata, skupaj čvekata, praznujeta uspehe, kofetkata (ali v živo ali virtualno ;)); ko boš vpisana, prejmeš listo idej na mail.

INVESTICIJA V TVOJO VITALNOST

Letna članarina

370 eur ob plačilu v enkratnem znesku, ki vsebuje 2 meseca brezplačne vadbe ( ali 12 x po 39 eur)

Pri mesečnemu plačilu se zavežeš, da redno in na tvoj valutni dan poravnaš naslednjo obveznost.

TOP Izbira – saj si se tako zavezala, da boš naredila koreniti korak k spremembi svojega vsakdanjika in tvojega vsakodnevnega počutja. Na letni bazi neguješ svojo hrbtenico in medenico. 

Trimesečna članarina 

100 eur v enkratnem znesku + bonus Posnetek akupresurnih točk za dvig imunskega sistema

 Po 60ih dneh je dokazano, da se že umsko in telesno privadimo na neko novo dejavnost, zato je to super izbira v primeru, da še nisi čisto prepričana in zavezana k letnemu cilju in vadbi. Po  90 dneh pa nekaj postane ŽE naša rutina. Tako, da seveda je možno tudi trimesečno vadbo “podaljšati”. 

Mesečno plačilo

Trenutno je možnost tudi mesečnega plačila (za stranke, ki hodijo k meni tudi na offline vadbe in jim pandemija sedaj tega ne omogoča), za vse druge vadeče (ki hodijo zgolj na online vadbo) je mesečna opcija mišljena zgolj kot lažji način plačevanja obrokov. 

Drugače je učilnica mišljena kot letna, saj je potrebno negovati svoje telo dlje časa, da se opazijo spremembe. 

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

1.Kako poteka ura pilatesa?

Vadba pilatesa je sestavljena iz prepilatesa (ogrevanja, osrediščenja in priprave na glavni del), glavnega dela in sproščanja in raztezanja. V spletni učilnici izbiraš med ogrevanjem in potem glavnim delom. Glavni del pilatesa je razdeljen na začetnike (čiste začetnike in tudi vse tiste, ki bi želeli obnoviti osnove, ki so večkrat dobrodošle) in na nadaljevalce. Sama si poljubno izbiraš kateri trening oddelaš.

2. Kaj potrebujem na vadbi?

Vadba od doma je najboljša, ker potrebuješ zgolj blazino, svojo najljubšo trenirko, internetno povezavo in že lahko telovadiš

3. Kje in kdaj potekajo vadbe?

Vadbe čakajo nate, da jih oddelaš v spletni učilnici, tako da si sama določiš svoj urnik in tempo. Ali boš telovadila 2x tedensko, 3x tedensko ali večkrat. Trenutno pa poteka tudi kot “corona” bonus, da se 2x tedensko dodatno srečujemo “v živo” v zaprti Facebook skupini, kjer lahko narediš trening direktno v živo ali v posnetku (posnetki se ne brišejo).

4. Skrbi me, da bom premalo disciplinirana?

V tem primeru, ti predlagam, da si v svoj rokovnik označiš, kdaj je tvoj čas zase in za nego tvojega telesa. Prav tako, te tudi sama vzpodbujam, tedensko z sms opomniki o bonus live druženjih in dodam še kakšno motivacijsko ;).

5. Ali se lahko kadarkoli odjavim, oziroma kako je z zavezo/plačevanjem glede na izbrano opcijo (mesečno, četrtletno, letno)?

Letna članarina – TOP Izbira – saj si se tako zavezala, da boš naredila koreniti korak k spremembi svojega vsakdanjika in tvojega vsakodnevnega počutja. Na letni bazi neguješ svojo hrbtenico in medenico. In z nakupom letne članarine prihraniš – saj imaš kar 2 meseca BREZPLAČNE VADBE. Plačuješ lahko mesečno ali v enem obroku in prihraniš. Zavežeš se, da redno in na tvoj valutni dan poravnaš naslednjo obveznost (pri mesečnemu plačilu).

Trimesečna članarina, ob kateri prejmeš dodatne bonuse. Po 60ih dneh je dokazano, da se že umsko in telesno privadimo na neko novo dejavnost, zato je to super izbira v primeru, da še nisi čisto prepričana in zavezana k letnemu cilju in vadbi. Po  90 dneh pa nekaj postane ŽE naša rutina. Tako, da seveda je možno tudi trimesečno vadbo “podaljšati”. 

Trenutno je možnost tudi mesečnega plačila (za stranke, ki hodijo k meni tudi na offline vadbe in jim pandemija sedaj tega ne omogoča), za vse druge vadeče (ki hodijo zgolj na online vadbo) je mesečna opcija mišljena zgolj kot lažji način plačevanja obrokov. Drugače je učilnica mišljena kot letna, saj je potrebno negovati svoje telo dlje časa, da se opazijo spremembe. 

6. Kaj če bi želela hoditi na offline vadbo, takoj ko bo mogoče – kako se upošteva moja članarina?

V primeru, da hodiš k meni na offline in online treninge, ti ponudim kombinirano članarino, oz. po preteku online članarine, se lahko odločiš samo za offline treninge. Ker pa so časi nepredvidljivi je super opcija kombinacija. Saj vidimo, en teden lahko telovadimo v telovadnicah drugi teden nič več ;).

7. Koliko časa moram nameniti vadbi, da bodo opazni rezultati?

Dejstvo je, da več vadb ko opraviš, prej so rezultati. Vendar boš že po prvem treningu znotraj telesa čutila super lahkotnost in prerojenost. Dejstvo je da po 10ih urah se bodo videle prve razlike v počutju, energiji. Po 20ih vadbah bodo že zelo opazne razlike tudi na “zunaj”. Lepša drža, ozek pas, nič več zakrčenosti. A ne pozabi, da moraš narediti 5000 pravilnih gibov, da svoje telo priučiš- na novo naučiš pravilnosti. Zato v spletni učilnici stremimo k večmesečni vadbi 3mesečni oz letni vadbi in ti postane to način življenja.

8. Sem čista začetnica. Se lahko pridružim uram?

Seveda z veseljem. V online učilnici imamo poseben zavihek “za začetnice”, še pred tem pa si podrobno pogledaš videe s pilates principi, ki jih upoštevaš pri tvojih treningih. Te pilates principe imaš tudi na voljo znotraj učilnice pod posebnim zavihkom. Seveda, se nam lahko pridružiš tudi pri treningih v zaprti Facebook skupini.

9. Imam fizične omejitve. Kaj lahko storim?

V primeru fizičnih omejitev ti ponudim individualen posvet, da vidimo za kakšno vrsto omejitev gre in se lahko posvetujemo naprej.

Za individualen posvet me pokliči na številko 040-429-442.

 

TVOJA INŠTRUKTORICA PILATESA

Pozdravljena!

Sem Petra Nežka, tvoja inštruktorica pilatesa. Stremim k vadbam, ki so modra odločitev za nas, ženske. Naša telesa potrebujejo krepitev medeničnega dna in gibanje, ki spominja na valovanje. Zato je pilates prava izbira vadbe, s katero negujemo svoja telesa, se počutimo lahkotne, imamo več energije in samozavesti.

Sem licencirana inštruktorica pilatesa, vadb v nosečnosti, kondicijska trenerka in certificirana vaditeljica visoko intenzivnega treninga. Če tudi ti iščeš vadbo, ki ti bo pomagala pri vsakodnevnih izzivih, poskrbela za boljše psihofizično počutje in ti omogočila, da boš uspešno krmarila med vsemi dnevnimi opravili, se nam pridruži na pilatesu.

 

IMAŠ DODATNA VPRAŠANJA?

Piši mi na info@nezkakoritnik.si  ali me pokliči na telefonsko številko 040-429-442.

Se že veselim skupnih uric pilatesa!

Petra Nežka

NAŠE STRANKE PRISEGAJO NA PILATES!

“Online pilates mi je super, ker mi je dostopen kadarkoli. Še vedno mi je najbolj všeč priti k Nežki na uro v živo, vendar sem včasih zadžana, zaradi službe ali dveh malih fantkov.😄  Všeč mi je, ker tudi online Nežka dela z nami, v živo, čutim se del skupine z istimi cilji.Kadar  pa mi ne uspe delati v live prenosu, pa še vedno ostanejo shranjeni posnetki vadb, za takrat, ko  najdem čas.

Pilates je vsaj zame veliko več kot rekreacija, je način življenja. Moje delo včasih zahteva, da veliko časa stojim, velikokrat pa sem vesl dan na nogah in “pilates razmišljanje” pomaga varčevati z energijo, vzdrževati lepo držo in preprečevati mukslfiebr.” 

Ajda Železnik

 

“Pilates z Nežko izvajam že 7 let. Od letos tudi online. Je pa online fajn, ker si sam prilagajaš glede na čas kdaj boš vadil. Ker vadiš doma, ne rabiš iti nikamor, fajn je tudi, če nimaš varstva za otroka in vadita skupaj. Najboljše pa je, ker se 2x tedensko dobimo še “v živo” v zaprti Facebook skupini. Seveda, komaj čakam, da se redno vidimo tudi v telovadnici, saj sem že pred leti pridno kombinirala spletno učilnico z vadbami v telovadnici.

Z rednimi vadbami pilatesa sem ogromno pridobila: boljšo držo, gibljivost hrbtenice se mi je izboljšala, ojačala sem medenično dno, kar je zelo pomembno po dveh porodih. V času druge nosečnosti sem ves čas izvajala pilates in sem se zato celotno nosečnost počutila odlično in ostala sem fit.”

Maja R. Kupina

“Pilates z Nežko je prava stvar. Vaje so koristne za žensko in moško telo. Online trening pa nam je na voljo vedno – kadar nam čas dopušča. In to DOMA. Nikamor se nam ni treba vozit. Če sodeluješ  v živo s skupino -> te Nežka opozarja na napake, kot da je s tabo doma.

Hvala Nežki, zelo se trudi in skrbi za pozitivno energijo in naše elastično telo 🤗🥰. Počutim se FIT, z več energije, bolj močno in v boljši kondiciji. Pilates bi priporočala vsakemu! Svoje naredi pravilna tehnika dihanja in izvedba vaj.”

Nada Železnik