Individualna vadba z Nežko

Individualna vadba zagotavlja najhitrejši napredek , saj se 100% posvetimo vašim željam in izzivom,ki jih imate.

Ker je program treningov prilagojen vašim ciljem, so rezultati veliko boljši kot pri vadbi v skupini.

Individualna vadba je za vse, ki nimate želje po obisku skupinskih vadb in si želite individualni pristop.

Prav tako jo priporočam vsem, ki si želite hitrejše rezultate zaradi individualno pripravljenih programov ali kadar ste končali z rehabilitacijo po poškodbi, imate specifične zdravstvene težave (s hrbtenico, sklepi),ste po porodu ali nosečka, ali pa bi si želeli izgubiti odvečne kilograme.

Izogni se gneči, izogni se odvečnim “gledalcem”, izogni se točno določeni uri ko poteka skupinska vadba, odhodom v fitnese, samoplaniranju in imej svojo inštruktorico, ki bo tvoj napredek spremljala ves čas in pripravila vadbo izključno zate!

Ne imej zadržkov s tem, koliko si star/a, kakšne so tvoje pretekle izkušnje in rezultati, ali želiš shujšati in učvrstiti telo z okrepitvijo mišičnega steznika trupa in odpraviti bolečine v sklepih, hkrati pa se napolniti z energijo, postati samozavestnejša/i, daj si priložnost.

Zagotavljam ti, da bova skupaj sestavili/a učinkovit načrt za uspešno pot do cilja, na kateri ti bom v z vsem znanjem in potrebno oporo, motivacijo, stala ob strani. Za tvojo zunanjo in notranjo lepoto z Nežkinim znanjem in energijo!

Možna je tudi individualna vadba v paru, kjer vadite v paru s partnerjem, prijateljem/prijateljico.

KAKO POTEKA VADBA?

Na prvi uri se pogovoriva in posvetujeva:

  • o tem, kakšne so tvoje želje in kakšni so cilji,
  • opredelitev cilja,
  • priprava vadbenega programa in srečanje z osnovami.

Pri samem izvajanju treningov se vedno upoštevam tvoje trenutne fizične sposobnosti, zdravstveno stanje, morebitne stare poškodbe ali druge trenutne zadržke.

Treningi potekajo pod natančnim nadzorom, kjer skrbim, da se vaje izvajajo pravilno, in da ne pride do poškodb.

KAJ SO PREDNOSTI OSEBNIH TRENINGOV (na domu):

izogneš se gneči,

izogneš se izgubi časa, ker pridem na dom,

redno spremljanje napredka,

svetovanje pri prehrani,

vsi potrebni napotki pred, med in po vadbi.

CENIK

1 individualen obisk 35 eur

4 individualni obiski 130 eur (vadba 1x tedensko)

8 individualnih obiskov 250 eur (vadba 2x tedensko)

12 individualnih obiskov 340 eur (vadba 3x tedensko)


Pri zakupu 8 ali 12 obiskov mesečno vam uro posveta podarim. (Veljavnost karte je do pet tednov)

Cena je zavezujoča in dokončna (ni vračljiva).

Za več informacij, pogovor in rezervacijo termina, mi piši ali me pokliči na 040-429-442.

»Zelo mi je všeč, da imam uro pilatesa lahko kar doma – naj bo to zunaj, ali pa znotraj. Kar pa mi je najbolj pomembno je to, da Nežka pripravi tiste vaje, ki se fokusirajo na moje dotične težave s hrbtenico in krepitvijo delov telesa po porodu.«

TVOJA INŠTRUKTORICA PILATESA

Pozdravljena!

Sem Petra Nežka, tvoja inštruktorica pilatesa. Stremim k vadbam, ki so modra odločitev za nas, ženske. Naša telesa potrebujejo krepitev medeničnega dna in gibanje, ki spominja na valovanje. Zato je pilates prava izbira vadbe, s katero negujemo svoja telesa, se počutimo lahkotne, imamo več energije in samozavesti.

Sem licencirana inštruktorica pilatesa, vadb v nosečnosti, kondicijska trenerka in certificirana vaditeljica visoko intenzivnega treninga. Če tudi ti iščeš vadbo, ki ti bo pomagala pri vsakodnevnih izzivih, poskrbela za boljše psihofizično počutje in ti omogočila, da boš uspešno krmarila med vsemi dnevnimi opravili, se nam pridruži na pilatesu.

 

IMAŠ DODATNA VPRAŠANJA?

Piši mi na info@nezkakoritnik.si  ali me pokliči na telefonsko številko 040-429-442.

Se že veselim skupnih uric pilatesa!

Petra Nežka

NAŠE STRANKE PRISEGAJO NA PILATES!

“Online pilates mi je super, ker mi je dostopen kadarkoli. Še vedno mi je najbolj všeč priti k Nežki na uro v živo, vendar sem včasih zadžana, zaradi službe ali dveh malih fantkov.😄  Všeč mi je, ker tudi online Nežka dela z nami, v živo, čutim se del skupine z istimi cilji.Kadar  pa mi ne uspe delati v live prenosu, pa še vedno ostanejo shranjeni posnetki vadb, za takrat, ko  najdem čas.

Pilates je vsaj zame veliko več kot rekreacija, je način življenja. Moje delo včasih zahteva, da veliko časa stojim, velikokrat pa sem vesl dan na nogah in “pilates razmišljanje” pomaga varčevati z energijo, vzdrževati lepo držo in preprečevati mukslfiebr.” 

Ajda Železnik

 

“Pilates z Nežko izvajam že 7 let. Od letos tudi online. Je pa online fajn, ker si sam prilagajaš glede na čas kdaj boš vadil. Ker vadiš doma, ne rabiš iti nikamor, fajn je tudi, če nimaš varstva za otroka in vadita skupaj. Najboljše pa je, ker se 2x tedensko dobimo še “v živo” v zaprti Facebook skupini. Seveda, komaj čakam, da se redno vidimo tudi v telovadnici, saj sem že pred leti pridno kombinirala spletno učilnico z vadbami v telovadnici.

Z rednimi vadbami pilatesa sem ogromno pridobila: boljšo držo, gibljivost hrbtenice se mi je izboljšala, ojačala sem medenično dno, kar je zelo pomembno po dveh porodih. V času druge nosečnosti sem ves čas izvajala pilates in sem se zato celotno nosečnost počutila odlično in ostala sem fit.”

Maja R. Kupina

“Pilates z Nežko je prava stvar. Vaje so koristne za žensko in moško telo. Online trening pa nam je na voljo vedno – kadar nam čas dopušča. In to DOMA. Nikamor se nam ni treba vozit. Če sodeluješ  v živo s skupino -> te Nežka opozarja na napake, kot da je s tabo doma.

Hvala Nežki, zelo se trudi in skrbi za pozitivno energijo in naše elastično telo 🤗🥰. Počutim se FIT, z več energije, bolj močno in v boljši kondiciji. Pilates bi priporočala vsakemu! Svoje naredi pravilna tehnika dihanja in izvedba vaj.”

Nada Železnik